marți, 18 noiembrie 2008

O zi ... din paradis :X
Uneori, lacrimile tale se transformau in miere si imi ungeau corpul. pasii nostri, la apus, se reflectau pe asfalt sub forma de inimi rotunjite, sprijineam cerul pe vise de ceara, ondulate. reinventam linistea, tu iti despleteai parul pana la capatul lumilor albe. imi luai mana in a ta, in balti se formau inele de februarii si de iulii. Ascundeam pisici zebre in traista, ma intindeam pe trecerea de pietoni si te asteptam. iti promiteam ca o sa ploua cu matase, in schimbul unui bilet dus.Alteori, adormeam cu gandurile lipite de burta ta. am facut bataturi tot visandu-te. jucam leapsa pe podul palmei tale, alunecam pe raze.Ne dam pe tobogane de vise de-acum cateva luni si nu mai stiu. iluziile s-au carbonizat. strigatul meu gol mocneste pe gulerul camasii tale bleu.
nu am argumente pentru iubirea ce-ti port, iar frazele sunt trestii fragile. ritualul e simplu: ne muscam, ne iubim, apoi ne tinem de mana, rupand camasi de forta...iti miros genele ca s-adulmec ultimul rasarit ingropat intr-un somn.
Umplem aerul cu semne ascunse si tropaim in jurul unei pietre semipretioase. pretiosi suntem noi, lumina ne calauzeste. mimam nefericirea ca sa evitam invidia.
ne iubim fara mila, unul, de altul.

7 comentarii:

fiica marii spunea...

Iubirea, ne iubim fara mila, unul de altul, cateva luni, vise, reinventam linistea, pretiosi suntem noi, imi luai mana in a ta, adormeam, promiteam, te asteptam visandu-te, inimi rotunjite, pasii nostrii. Ne tinem de mana.

fiica marii spunea...

Adormeam, visandu-te cateva luni, iubirea, vise, te asteptam, promiteam pasii nostrii, reinventam linistea, imi luai mana in a ta, ne tinem de mana. Ne iubim fara mila, unul de altul, inimi rotunjite, pretiosi suntem noi.

fiica marii spunea...

care il preferi :D

fiica marii spunea...

si nu e fara titlu, titlul e "fara titlu".

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Mihaela spunea...

nice

Masaj erotic Timisoara spunea...

esti o romantica incurabila